Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron er neste modell i vår rekke av elektriske biler, den vil komme som SUV og Sportback. Q4 etron kan snart bestilles, men du kan alt nå sette deg på interesseliste. Med en lengde på 4,60 meter og en høyde på 1,60 meter, er Q4 en kompakt elektrisk SUV med stor innvendig plass. Den leveres både som SUV og Sportback og uansett hvilken du velger vil du oppleve at  Q4 e-tron lever opptil vårt motto, forspranget ligger i teknikken. 

Meld interesse for Audi Q4 e-tron 

Legg igjen navn, telefonnummer og epost, så kontakter vi deg

0-100 km/t

6.3 sek

Effekt 

306 HK

Rekkevidde 

450 - 500km

 

Sportslige, presise kjøreegenskaper

De to toppmodellene  av Q4 gir et klart forvarsel på det som blir motorutvalget når produksjonsmodellene lanseres: To elektromotorer på til sammen 306 hk (225 kW). På typisk Audi-vis leveres kreftene til underlaget med quattro firehjulsdrift. Takket være utsøkt veigrep akselererer begge versjonene til 100 km/h på bare 6,3 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 180 km/h.

Q4 e-tron vil også kunne leveres med 2wd. 

1920x1080-q4-A211055_large.jpg

Heldigital

Som i alle nye modeller, satser Audi på en heldigital betjening og flat menystruktur også i Q4 e-tron. Her finnes fire nivåer: Digitale instrumenter eller «Audi virtual cockpit» foran føreren, et sentralt plassert MMI-touchpanel, naturlig stemmestyring og «augmented reality head-up display» (tilvalg). Sistnevnte tar den digitale oppelvelsen til et helt nytt nivå. 

1920x1080-q4-A211152_large.jpg

 

Romslig innvendig - kompakt på utsiden

Følelsen av romslighet i interiøret understrekes av fargevalget. Mens lyse, varme farger dominerer den øvre delen av kupèn, gir det mørke teppet i gulvdelen en kontrast. Takbekledning, vindussøyler og øvre del av dørskinnen og dashbordet er utstyrt med hvite og beige mikrofibertekstiler. Bærekraftighet er en prioritet, ikke bare når det gjelder elektrisk drift: Gulvbelegget er laget av resirkulerte materialer. I stedet for for metallinnredningsrammer i chrome, er overflatene dekket med en høykvalitets flerlagsmaling. Det malte, frostede pleksiglasset på applikasjonene skaper en intensiv dybdeeffekt. Fire seter med integrerte nakkestøtter er polstret med behagelig Alcantara-materiale produsert med utsøkt utførelse. Dobbeltsømmene er sydd med tykt garn som pryder møbeltrekket. 

A211083_medium.jpg A211112_medium (1).jpg

I senter av dashbordet finner vi en 12,3 tommers stor touch-skjerm som viser informasjon og kjørefunksjoner. I Q4 e-tron er skjermen vinklet mot føreren for enklere betjening. Alt for at din kjøreoppelvelse skal forsterkes. 

Med sine yttre dimensjoner tar Audi Q4 e-tron-konseptet sin posisjon i den øvre tredjedelen av kompaktklassen. Kravene til veiområdet kvalifiserer dermed den elektriske SUV-en som en smidig allrounder som også er svært godt egnet for bykjøring. 

 

 

A211023_medium.jpg

A211017_medium.jpg

A211051_medium.jpg