Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi A4 allroad

Romslige og praktiske Audi A4 allroad quattro har en markant design med økt bakkeklaring og trives godt i terrenget. Bilen leveres som standard med quattro firehjulsdrift, kraftig motor og allroad-understell. Nye audi A4 allroad quattro har en tydelig offroad-look med brede hjulhus og markante støtfangere og sideskjørt. Hjulene er tolv millimeter større enn på basismodellen, og sporvidden er økt foran og bak. Bakparten har beskyttelsesplate på undersiden og diffusor med integrerte trapesformede enderør. Fronten preges av en markant singleframe-grill med vertikale ribber.

A4 Allroad quattro 40 TDI 190HK S-tronic - Advanced Business

 Kundefordel kr 62.080,-!

Lånetilbud: kr 4.393,- pr mnd
Egenkapital kr 226.275,- ( 35%) Lånesum kr 424.465,- løpetid 10 år ( 120 terminer).

 NB: Forbehold om prisendring

  • Navipakke : består av MMI navigasjonssystem plus med MMI touch, Audi connect , Multifunksjonsratt plus, Audi Phone box og Audi Virtual Cockpit plus
  • Klimapakke: består av fjernbetjent kupevarmer, 3-soners komfortklima og komfort midtarmlene.
  • Sportsseter foran
  • Automatisk avblendbart innvendig speil
  • Parkeringssystem bak
  • Tilhengerfeste, svingbart
  • Audi Sound System
  • Fjernlysassistent
  • Cruise Control

 

Nye a4 allroad - komfortable og spreke kjøreopplevelser.

 

Audi A4 allroad quattro leveres med understell og motorer som mestrer lett terreng uten problemer. quattro firehjulsdrift leveres som standard og gir godt veigrep og høy kjøredynamikk. Allroad-understellet er også standard og gjør Audi A4 allroad quattro 35 mm høyere enn basismodellen. Lette MultiLink-oppheng foran og bak gir smidige kjøreegenskaper. Den elektroniske støtdemperreguleringen (ekstrautstyr) tilpasser bilen til forskjellige kjøresituasjoner og gir enda bedre egenskaper i terrenget. Med Audi drive select (standardutstyr) kan du påvirke kjøreegenskapene. I offroad-modus er motor- og girkassestyringen, styringen og understellet tilpasset kjøring i terrenget.

Romslig kupè med kvalitetspreg

 

Kupeen i Audi A4 allroad quattro er romslig, og elementene er plassert slik at de skaper et lett og åpent inntrykk. Et eksempel er luftdysebåndet som strekker seg over hele instrumentpanelet og understreker bilens bredde. Kromlisten over båndet er en elegant detalj. Et stort oppbevaringsrom i midtkonsollen gir ekstra oppbevaringsplass. Leselysene foran har sensorstyrt betjening, og Ambiente-lyspakken (ekstrautstyr) gir stemningsfull belysning i bilen.

Avansert teknologi 

 

Et intuitivt betjeningskonsept med berøringsfunksjon og stemmestyring med naturlig tale sørger for høy komfort i Audi A4 allroad quattro. Det digitale kombiinstrumentet Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) har et 12,3-tommers display som viser viktig informasjon, som turtall og hastighet, klart og tydelig rett foran deg. Ekstrautstyr som Audi connect-nøkkel² og Audi phone box² integrerer smarttelefonen din i bilen.

 *Låneforslag: 4.393,- per måned / 120 terminer / 226.275,- i egenkapital (35%) / Lånesum inkl. gebyrer 424.465,- / 4,05% rente / Kredittkjøpspris: 751.919,-