Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi A6 

Den nye Audi A6 Avant er en stor stasjonsvogn med enestående plassforhold og fremtidsrettede digitale systemer kombinert med spenstige linjer. Avant er sportslig og elegant på utsiden, velpleid og sjenerøs på innsiden. Den har omfattende løsninger tilpasset den digitale tidsalderen og setter nye standarder i businessklassen med sine innovative førerassistentsystemer. Igjen.

Unik dynamikk. Umiskjennelig Avant

Nye A6 Avant er en stor stasjonsvogn med flatere front, den er bredere og lavere og demonstrerer virkningsfullt bilens krefter. De markante hjulbuene, den skrånende taklinjen og de oppreiste D-stolpene fremhever bilens dynamikk og danner en spennende silhuett. Bakparten har sportslig takkantspoiler og karakteristisk kromdekor. Resultatet er en stor stasjonsvogn som fremstår som både atletisk og romslig.

 

Minimalistisk design. Maksimal brukervennlighet.

MMI High-skjermene på 10,1 og 8,6 tommer med HD og berøringsfunksjon er sømløst plassert i det elegante instrumentpanelet. De suppleres av den 12,3 tommer store skjermen til Audi virtual cockpit som leveres som ekstrautstyr. Inntil syv førere kan lagre sine innstillinger i individuelle brukerprofiler. Viktige bilfunksjoner kan dras og slippes på ønskede steder på MMI-skjermen, på samme måte som på smarttelefoner. Fleksibelt, komfortabelt og fremfor alt enkelt.

Kjøredynamikk

Den dynamiske firehjulsstyringen (ekstrautstyr) forener sportslige kjøreegenskaper og maksimal stabilitet. Et dynamisk styresystem virker inn på forakselen som endrer overføringen alt etter kjøresituasjonen. I lav hastighet styres bakhjulene i motsatt retning av forhjulene, noe som øker bilens smidighet og reduserer svingradiusen med inntil 1,1 meter. Dette gjør bilen enkel å manøvrere til tross for lengden på nesten fem meter. I middels og høy hastighet svinger for- og bakhjulene i samme retning. Dette gir økt stabilitet, også ved raske filskift. Dette gjør kjøreturen tryggere og mer komfortabel for passasjerene.

 

**1.99% er flytende rente og vil bli justert til standsard produktrente etter 3år og forutsetter finansiering hos Volkswagen Møller bilfinans.