Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi A7 sportback

Den nye Audi A7 Sportback er sportslig elegant og representerer et nytt designspråk som viser vei inn i fremtiden. De skarpe linjene og den kupéliknende profilen gir bilen et dynamisk uttrykk. Lyktene med den unike A7-signaturen fremhever det moderne utseendet. Taket strekker seg i en lang bue fra A-stolpen, som er plassert langt bak, over det atletiske karosseriet til det markante bakpartiet med LED-lysbånd som går over hele hekken.

 

 

 

Audi A7  – viser vei

Audi A7 har hele 39 assistentsystemer og over 400 innstillingsmuligheter. Opplev fremtiden allerede i dag med intelligente assistentsystemer og automatiserte kjørefunksjoner for en ny tid. De høyoppløste MMI High-berøringsskjermene på 10,1 og 8,6 tommer med touch response er harmonisk integrert i instrumentpanelet. Det gir et ryddig og helhetlig inntrykk. Du styrer infotainmentsystemet på den øvre skjermen. På den nedre skjermen kan du styre klimaanlegget og komfortfunksjonene og legge inn tekst.

Audi A7 - en helt egen stemning

Det optimerte panoramataket (ekstrautstyr) med en glassflate som er 60 prosent større enn på forgjengeren, slipper masse lys inn i kupeen og gir god romfølelse. Den lystette rullegardinen holder sollyset ute og beskytter kupeen mot oppvarming. Den kan reguleres elektrisk etter behov. Skap den rette atmosfæren med kontur-/ambientelyspakken (ekstrautstyr). Det stemningsfulle lyset kan stilles inn i flere farger. Lyslederne fremhever konturene, instrumentpanelet og designstrukturene og gjør det enklere å gå inn i og ut av bilen når det er mørkt.

 

 

Audi A7 Sportback - 4 ringer og en klar linje

De iøynefallende lyktene med den umiskjennelige lyssignaturen, den rette fronten med bred singleframe-grill, den coupéliknende profilen og den markante hekken levner ingen tvil om at den nye Audi A7 Sportback er en ekte A7. Designspråket er nyskapende, samtidig som det ivaretar de klassiske quattro-elementene, og viser at det er fullt mulig å bryte grenser uten å bryte prinsipper.