Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Oppdatert 07.mars 2019

Audi A8 60 TFSI e 3.0 V6 462hk quattro tip tronic

Fra kr 1.329.300,-

Audi A8 - velkommen til fremtiden

årt mål er å alltid holde forspranget, og det målet har vi i høy grad nådd med den nye Audi A8. Med denne bilen lanserer vi et nytt designspråk, et nytt betjeningskonsept og et helt nytt kvalitetsnivå. Den nye Audi A8 definerer luksusklassens fremtid. A8 har en kupélignende og muskuløs silhuett med proporsjoner som fremhever for- og bakhjulene, et tydelig tegn på bilens quattro-gener.

a8 2021 3315.png

Audi A8 - lett kjøreglede 

Audi A8 setter ny standard med sin lette konstruksjon. Space frame-karosseriet består av ulike materialer og er det letteste i sin klasse. Stivheten er økt med en tredjedel, noe som er ensbetydende med smidige kjøreegenskaper og økt kjørekomfort. Med hele 41 assistentsystemer er nye A8 full av innovative teknologiske systemer hjelper deg under kjøring og sørger for komfort og sikkerhet på et høyt nivå.

asdfdsafasdfa.png

Audi A8  –  enklere betjening

Betjeningselementene i Audi A8 har en ensartet design og er samtidig mer allsidige enn noensinne. Det er mulig takket være bruk av berøringsskjermer som samler de mange funksjonene i et svært enkelt grensesnitt. Betjeningen er så intuitiv som det går an: du trykker og sveiper på skjermen for å komme til ønsket innhold. Når du velger en funksjon, får du også haptiske og akustiske tilbakemeldinger. Det er nesten som å trykke på en knapp, bare mye bedre. Flere av funksjonene kan også betjenes uten at du trenger å ta på skjermen. Den nye stemmestyringen forstår naturlig tale, slik at du slipper å bruke bestemte kommandoer.

I Audi A4 Avant er det syv motorer med et og samme prinsipp: mindre forbruk av drivstoff og mer kraft. Sammenlignet med den tidligere modellen har drivstofforbruket blitt redusert med 21 prosent, mens kraften har økt med opp mot 25 prosent.

 

 *Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Audi Financial Services. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal produktrente. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Ta kontakt med oss for komplett utstyrsliste og tilbud.