Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Kompakt SUV med Quattro 4x4
Audi Q2 Sport

Audi Q2 er en kompakt SUV med progressivt og skarpt design. Den nye 2021 modellen har en helt ny støtfangere foran og bak, nye eksteriør lines, og har nå fått bla. LED frontlykter og17’’ aluminiumsfelger som standard.

Audi Q2 Sport 150HK TDI Quattro og S-tronic automatgir
Be om pristilbud

 

 Møt nye Audi Q2

Q2 er en urban kompakt SUV med karakter og et helt nytt, geometrisk formspråk. Audi Q2 er perfekt til bykjøring såvel som som hyttekjøring. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i Audi Q2, og ekstrautstyret inkluderer teknikk som tidligere var forbeholdt langt større modeller. Bli imponert av Audi Q2.

Audi Q2

Den nye Audi Q2 er en SUV med glimrende allround-egenskaper. I tillegg  til et mer selvsikkert utseende har Q2 mange praktiske detaljer, noe som gjør den til en svært anvendelig bil. Den åttekantede singleframe-grillen og de store luftinntakene på sidene gir en tøff og maskulin front.

Audi Q2 - moderne og tilkoblet

Audi Q2 kan leveres med Audi Smartphone Interface og den nyeste generasjonen av infotainment. Med oppgradert lydanlegg får du det siste innen musikkopplevelse,  tilkoblingsmuligheter og digital kjøreopplevelse Audi kan tilby. Dette er en allsidig kompakt SUV perfekt til deg som ønsker en kombinasjonsbil.

Audi Q2 - detaljer, tilpasset deg.

Auidi Q2 kan leveres med Audi design selection, som er et utvalg av eksklusive materialer og farger. Pakken som tilbys som ekstrautstyr til Q2 i utstyrsversjonen design, omfatter blant annet dekor i matt børstet aluminium, sportsseter med amarettobrune kontrastsømmer og 3-eikers multifunksjonssportsratt i skinn. Med andre ord, du kan sette ditt personlige preg på Audi Q2 mer enn noen annen bil. Din bil, din stil. 

 

Audi Q2  kr 2.990,- pr mnd og kr 105.300 inkll etabl gbebyr i forskudd / Startleie. Avtaleperiode 3år / 45.000km. Totalpris kr Totalpris privatleie kr 212.535,- . 1.99% rente krever minimum 10% EK og leveres av Audi Financial services.