Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Q8 TFSI e Quattro tiptronic

Fra kr 1.331.500,-

 

Audi Q8, det nyeste medlemmet av Q-familien

Audi Q8 kombinerer det elegante utseendet til en firedørs luksuskupé med de praktiske finessene til en stor SUV. Omfattende utstyr, en rekke tilkoblingsmuligheter og gode terrengegenskaper gjør den til en perfekt følgesvenn både i jobbsammenheng og på fritiden. Det utvendige designet er markant med elementer som den nye singleframegrillen og detaljer fra den opprinnelige Audi quattro. Kupéen har god plass og elegant design kombinert med berøringsskjermer og et høyteknologisk navigasjonssystem. Kort fortalt er Audi Q8 et utmerket valg uansett hvor turen går.

Ta kontakt med selger for informasjon og tilbud på Audi Q8

Audi Q8 - Storslått fra alle vinkler

Med den storslåtte, åttekantede singleframegrillen er Audi Q8 et selvsikkert tilskudd til Q-familien. Den kraftige grillen er plassert loddrett, spoileren er flyttet forover og luftinntakene er store og velformede. Taklinjen skrår elegant nedover mot de svakt hellende D-stolpene og hviler mot de brede quattro-hjulbuene med plass til felger på opptil 22-tommer. Et lysbånd binder enhetene på hekken sammen.

Audi Q8 - Kjøredynamikk

Som standard overfører den helmekaniske midtdifferensialen kreftene til forstillingen og bakakselen i forholdet 40 : 60. Ved behov overfører den mer krefter til akselen med best veigrep. Progressiv styring er standardutstyr som gjør styreutvekslingen mer direkte jo mer du dreier på rattet. I tillegg kan du få firehjulsstyring som ekstrautstyr. I lave hastigheter gjør dette systemet kjøreegenskapene smidigere fordi bakhjulene dreies med opptil 5 grader i motsatt retning av forhjulene. I høye hastigheter dreies bakhjulene i samme retning som forhjulene, noe som øker stabiliteten . Alle drivsystemene er ekstra effektive takket være den nye mildhybridteknologien (MHEV).

 

Audi Q8 - smarte tilkoblingsmuligheter

Audi Q8 leveres med MMI navigation plus, det ypperste innen infotainmentsystemer fra Audi. Dette systemet har blant annet Audi connect dataoverføringsmodul med LTE Advanced-standard og Wi-Fi-sone. Ruteplanleggingen har fått prediktive funksjoner med onlinetjenestene fra Audi connect. Dessuten forstår stemmestyringen naturlig tale, noe som gjør Audi Q8 til en intelligent samtalepartner.

 *Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Audi Financial Services. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal produktrente. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Ta kontakt med oss for komplett utstyrsliste og tilbud.