Elektrisk kjøreglede. Audi e-tron. Fremtiden er nå.

Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et helt nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. God plass og høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste, gjør e-tron til en komplett familie-SUV for norske forhold. Den banebrytende ladeteknologien gir en imponerende rekkevidde som åpner opp for helt nye muligheter og full frihet.

Nye Audi e-tron starter på 651.900,- + frakt- og leveringsomkostninger. Fullstendig prisliste vil foreligge senere.

 

Elektrisk familie-SUV med god plass

At Audis første helektriske bil er en el-SUV, passer perfekt for det norske markedet. Her får du både quattro firehjulstrekk, høy bakkeklaring og godt med plass. Konseptbilen er 4,88 m lang, 1,93 m bred og 1,54 m høy. Dette betyr at den størrelsesmessig vil ligge mellom Audi Q5 og Audi Q7. Bagasjerommet er på 615 l.

 

Nok rekkevidde til å være nummer én bil

Med en batterikapasitet på 95 kWh har konseptbilen en rekkevidde på mer enn 500 kilometer. Dette gjør at Audi e-tron quattro concept fint kan fungere som nummer én for mange norske husholdninger.

 

Kraftpakke

Fremdriften til Audi e-tron quattro concept blir sørget for av tre elektriske motorer. En på forakselen, mens de to andre driver bakakselen. Motorene har til sammen stor effekt, og leverer totalt 320 kW (435 hk). Det finnes også en egen boostfunksjon som øker effekten over kortere perioder, til hele 370 kW (503 hk) og dreiemomentet til over 800 Nm. 0–100 km/t gjøres unna på 4,6 sekunder.

 

Mer elektrisk fra Audi fremover

I Shanghai ble det nylig avduket enda en elektrisk nyhet; Audi e-tron Sportback concept som kommer i 2019. Audi planlegger å lansere én ny fullelektrisk modell i året fra 2018 frem til 2020.

 

Vi hjelper deg gjerne dersom du skulle ha noen spørsmål. Ta kontakt med oss på [email protected].

 

Kilde:
moller.no