Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.


De nye Audi SQ8 e-tron-modellene 


De kraftige S-modellene skiller seg ut med sin sporty estetikk. Med tre elektriske motorer gir SQ8 e-tron eksepsjonell dynamikk og legger til rette for akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,5 sekunder. Den sportslige kupeen i SQ8 e-tron-modellene er romslig og preges av høy kvalitet og fremragende komfort, mens den nye designen, den spesielle kjørelyssignaturen og S-logoene gjenspeiler de sportslige egenskapene til SQ8 e-tron også på utsiden.

Velg mellom SQ8 e-tron og SQ8 Sportback e-tron. 

 

SQ8 e-tron interior

 

Kontakt meg om nye SQ8 e-tron eller SQ8 Sportback e-tron for prøvekjøring eller et godt tilbud.

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Les disse her.

 

 

SQ8 e-tron

SQ8 e-tron

I SQ8 e-tron er det god plass til tre personer i baksetet. Bagasjerommet rommer 569 liter, og kan utvides til 1637 liter ved å legge ned baksetene. Under panseret er det ekstra oppbevaringsplass på 62 liter. Elektromotorene akselererer så å si lydløst, elektrisk quattro firehjulsdrift gir bedre veigrep og stabilitet, mens adaptiv luftfjæring sport og mange assistentsystemer gir bedre kjøredynamikk.

Les mer om SQ8 e-tron >

>
....

SQ8 e-tron Sportback

SQ8 Sportback e-tron

Den nye SQ8 Sportback e-tron har enestående kjøredynamikk. Adaptiv luftfjæring sport har flere kjøremoduser, f.eks. efficiency og sport, som enkelt velges med Audi drive select. Forbedret tverrdynamikk gir bilen bedre styreegenskaper, spesielt i svinger. De markante S-detaljene, blant annet bredere hjulbuer og felger fra 20 til 22 tommer, fremhever den dynamiske Sportback-sidelinjen.

Les mer om SQ8 Sportback e-tron >